Vrijeme u OTOKU Pored USERNAME i PASSWORD upiši "gost"

OTOK trenutno


 

 
Početna stranica
 
23. prosinca 2010.
Božićna priredba

Božićni i novogodišnji blagdani, kao i kraj polugodišta, obilježeni su jučer školskom priredbom. Program je započeo prigodnim govorom vjeroučiteljice Vesne Škopljanac - Mačina, koja je pozdravila učenike, njihove roditelje i osoblje škole, te naglasila značenje i pravi smisao blagdana. Učenici nižih razreda pod vodstvom svojih učiteljica i č.s. Beatrice izveli su bogat i zanimljiv program - prigodne pjesme, plesove, recitacije i igrokazi, koji su nazočne nasmijali, razveselili, ali i potaknuli na razmišljanje. Nadamo se da su svi prisutni ponijeli sa sobom djelić topline i ljubavi koju su djeca unijela u pripremanje i izvođenje priredbe!
 
6. prosinca 2010.

Radost zbog dolaska svetog Nikole počela je obiteljima u ranim jutarnjim satima kad su djeca radoznalo zavirivala u uredno pripremljene čizmice. Njihova nasmijana lica uljepšavala su tmurno jesensko jutro. Najveseliji su, kao i obično, učenici razredne nastave, koji su se okupili na prigodnoj svečanosti obilježavanja Svetog Nikole u školskoj polivalentnoj dvorani. Sve su uveseljavali članovi Lutkarske sekcije izvođenjem igrokaza „Ljubav na dar“ (autorica: Verica Glavan) i „Čizmica sv. Nikole“ (autorica: Nada Lapić). Prigodnu pjesmu izrecitirale su učenice 1. a razreda.
Svečanost je zasladila izaslanica sv. Nikole „učiteljica Nikolina“ podijelivši svoj djeci slatke darove.

 
27. studenog 2010.

Lutkarska predstava u našoj školi

Dana 25.studenog 2010.u polivalentnoj dvorani naše škole gostovala je lutkarska udruga Mutogras iz Podstrane. Svojim lutkarsko-glazbenim programom oduševili su učenike razredne nastave centralne i područnih škola. Šarene lutke- marionete iz Beča su zaigrano svirale, plesale, ljubile i grlile razdraganu publiku, a učenici su imali prilike i sami se okušati u sviranju instrumenata i animiranju lutaka. Pred kraj predstave uslijedilo je kratko natjecanje u plesu nakon čega su najbolji učenici dobili nagrade. Predstava je humanitarnog karaktera jer dio prikupljenog novca ide za djecu poplavljenih područja Hrvatske.

 
23. studenog 2010.

Aktiv ravnatelja Cetinske krajine

Danas je u našoj školi održan sastanak Aktiva ravnatelja s područja Ispostave Sinj (10 škola). Domaćin je bio voditelj Aktiva, ravnatelj Miroslav Jukić. Na dnevnom redu bila je organizacija predstojećih sportskih natjecanja učenika navedenih škola, obveza i načini vođenja evidencije radnog vremena zaposlenika u školama te osvrt na sastanak Izvršnog odbora HUROŠ-a i ministra dr. sc. Radovana Fuchsa sa suradnicima.

 
16. studenog 2010.

danas su počeli RADOVI na obnovi školske fasade

 
8. studenog 2010.

5. studenog 2010.

Vrijedna akcija (a i donacija) udruge "Studenti Cetinske krajine"
Udruga "Studenti Cetinske krajine" Zagreb u suradnji s Udrugom narodnog zdravlja dr. Andrija Štampar Medicinskog fakulteta u Zagrebu organizirala je radionicu za učenike četvrtih razreda naše škole s ciljem prevencije međuvršnjačkog nasilja. Studenti medicine, u suradnji s liječnicima i svojim profesorima, organiziraju ovakve radionice diljem Hrvatske, a s idejom da je u sprečavanju nasilja među djecom prvi korak prevencija. Studenti su kroz radionicu pokušali objasniti djeci što je nasilje, koji su oblici nasilja, te da se protiv nasilja mogu boriti. Nadamo se što većem broju ovakvih inicijativa, u cilju što većeg osvješćivanja djece i mladih da je međuvršnjačko nasilje pogrešno, bolno i štetno.
Nakon održane radionice studenti na čelu s predsjednikom udruge Ivanom Botom iznenadili su nas dragocjenom donacijom- kompletnom Svjetskom enciklopedijom na engleskom jeziku koja se sastoji od 22 sveska. Ovim činom Studenti Cetinske krajine pokazali su da, iako su otišli iz rodnog kraja, da na njega i dalje misle i u njega ulažu.

 
4. studenog 2010.
SUSRET s pjesnikinjon

Povodom Mjeseca knjige naša škola je ugostila pjesnikinju Maju Tomas iz Splita.
Vedrim duhom i pristupačnim nastupom osvojila je srca učenika predstavivši svoje stihove inspirirane ljubavlju prema svom jeziku, kraju i ljudima. Susret je auditivno oplemenila snimka autoričine uglazbljene pjesme "Kada poklope se švere" u izvedbi klape Filip Dević. Nadamo se da će ovakvi susreti probuditi ljubav prema pisanoj riječi i ohrabriti učenike u razvijanju svojih poetskih sklonosti.

 
23. listopada 2010.
Krasan jesenski dan počeo je borbom sunca i kiše. Sunce je ovaj put bilo jače od sivih oblaka i vodenih kapi pa su Dani kruha u našoj školi održani 22. listopada. Razredi su sa svojim učiteljima i učiteljicama stolove na općinskom trgu ukrasili plodovima zemlje i plodovima ruku svojih majki i baka. Na poseban način treba pohvaliti učenike koji su se sami potrudili i napravili nešto za stol svog razreda. Zadaća je svih razreda bila svoj stol urediti na određenu temu pa smo tako između ostalih imali grožđe, jesenske plodove, zdrava hrana, mamina kuhinja itd.
Hranu je blagoslovio župnik fra Dalibor Grčić, a onda se žiri u sastavu Ivan Vrančić, knjižničar; Danijela Omrčen – Loko, učiteljica i Ana Brečić, psihologinja, bacio na posao. Najboljim su proglašeni drugaši s učiteljicama Sanjom i Katicom. Učenici su nagrađeni prigodnim poklonima. Roditelji i učitelji počastili su se izlošcima sa stolova.
 
19. listopada 2010.
PROJEKT "ŠKOLA ZA SVE" IDE DALJE...

Nakon što je projekt «Škola za sve» uspješno priveden kraju prošle školske godine, drago nam je da se i ove godine nastavlja plemenita akcija školovanja siromašne afričke djece. Obradovao nas je susret č.s. Samuele, misionarke iz Konga, koja je posjetila sve razrede centralne i područnih škola. Srdačno se zahvalila djeci i učiteljima na donacijama te je sve potakla na daljnu suradnju.

 
6- listopada 2010.
Dan učitelja već se tradicionalno obilježava 5. listopada diljem svijeta pa tako i u našoj školi.
Ove godine učenici su svoje učitelje počastili na poseban način. Svoja pozitivna mišljenja o njima pismeno su izrazili a psihologinja i pedagoginja su to uobličili u prezentaciju koja se cijeli dan prikazivala u školskom holu. S radoznalošću su je pratili i učitelji i učenici.
Ali, ipak će najbolja čestitka učiteljima biti da učenici sve ostale dane u godini cijene i poštuju njihov mukotrpan rad i zalaganje da svoje znanje prenesu na njih.
 
4. listopada 2010.
ROBOTIKA - demonstracijski dan

U petak (1. listopada) u našoj školi održan je demonstracijski dan iz ROBOTIKE. Mentor je bio Zoran Vukić, učitelj OŠ Kneza Trpimira iz Kaštela. U sklopu opremanja nadograđenog dijela školske zgrade učionica tehničke kulture opremljena je suvremenim didaktičkim sredstvima i pomagalima, između kojih je i oprema za izvođenje izborne nastave iz ROBOTIKE, vrijedna 40-ak tisuća kuna. Nakon anketiranja učenika od 5. do 8. razreda o zainteresiranosti za ovakav vid istraživačke nastave, u polivalentnoj dvorani sakupilo se dvadesetak učenica i učenika. S njima su bili učitelji Nada Prolić, Željko Šakić, Pero Mihaljević, ravnatelj Miroslav Jukić te učiteljica iz OŠ Ivana Mažuranića Ljuba Šakić.
Tijekom šestosatne radionice učenici su se upoznali kako se pomoću računala može upravljati jednostavnim robotskim kolicima, paliti i gasiti elektromotore, mijenjati smjer vrtnje... . Također su upoznali osnove programiranja i upravljanja robotima putem računala te samostalno sastaviti i napisati program za upravljanje semaforima na raskrižjima. Zanimljivo je kako je to prva radionica i kontakt s područjem robotike za učenike osnovnih škola na području Cetinske krajine, a naša škola je treća škola u županiji u kojoj se pokreće ROBOTIKA. Svi polaznici su dobili priznanje za uspješnost. Ovu izvannastavnu aktivnost za učenike naše škole vodit će učitelj Pero Mihaljević.

 
30. kolovoza 2010.
OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA

U ponedjeljak, 6. rujna prvi je nastavni dan u novoj školskoj godini. Tog dana učenici, u centralnoj školi trebaju doći u školu po sljedećem rasporedu:

  • u 8 sati učenici od 2. do 4. razreda
  • u 8 sati i 30 min. učenici od 5. do 8. razreda
  • u 9 sati učenici 1. razreda

U Područnim školama Ruda i Udovičići svi učenici trebaju doći u školu u 8 sati.

Ravnatelj

 
16. lipnja 2010.
OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA
Poštovani roditelji na ulazu u školu i na školskoj Internet stranici nalazi se popis udžbenika koji će se koristiti u našoj školi u narednoj školskoj godini ( 2010./2011.). Udžbenike koje su vaša djeca koristili ove školske godine, a u idućoj ih neće koristiti vaša ostala djeca, rođaci, prijatelji itd, mogu, zapakirane s natpisom za koji su razred namijenjeni, vaša djeca donijeti i ostaviti u školi. Nakon toga će ih službenici Caritasa Nadbiskupije iz Splita odvesti u svoj sabirni centar i podijeliti potrebitim roditeljima. Također ovakve i slične informacije, koje se odnose na vaše informiranje od strane školske uprave, možete pročitati na školskoj Internet stranici.

Ovim putem vas učenike molim da bilježnice i knjige ne kidate i ne razbacujete po školskom dvorištu i općinskom središtu, nego da ih odložite u prostoriju lijevo od izlaza iz škole ( informativka). Na taj način ne prljate okoliš, a pomažete siromašnima jer novac od prodanog prikupljenog papira darujemo Crvenom križu.

Ravnatelj

7. lipnja 2010.
Prije par dana djelatnici naše škole vratili su se s dvodnevnog izleta na relaciji Otok - Dubrovnik - Kotor (Crna Gora). Posjetili smo Ston, Slano, Dubrovnik, Cavtat, Herceg Novi, Perast i Kotor. Zasigurno će nam u dugom sjećanju ostati sve povjesne i kulturne znamenitosti koje smo na tom putu posjetili i vidjeli. Od iznimne pomoći u Crnoj Gori bile su nam časne sestre i svećenici koji su nam U Dubrovniku smo posjetili i razgledali osnovnu školu Ivana Gundulića. Odlična atmosfera između 35
 
 
23. svibnja 2010.
Kristina Đula, Kristina Kondža, Sara Norac – Kljajo i Sara Pavlinušić, učenice 8. c razreda, s mentoricom Vesnom Škopljanac-Mačina sudjelovale su na državnom natjecanju iz vjeronauka – Vjeronaučna olimpijada za osnovnu i srednju školu. Natjecanje se održalo u Krapinskim Toplicama od 19. do 21. svibnja u hotelu Aquae Vivae. Zajedničkim autobusom krenule su splitske, šibenske i zadarske ekipe.
U Krapinskim Toplicama okupilo se devetnaest ekipa iz osnovnih te 14 iz srednjih škola. Nakon smještaja u hotelu i večere bilo je svečano otvaranje natjecanja i predstavljanje škola i ekipa. Sljedećeg dana pisao se test i predstavio projekt koji su učenici pripremili. Tema našega projekta bio je fra Anđelko Milanović – Litre. Nakon završena dva kruga natjecanja, učenice su na privremenoj ljestvici bile treće. Slijedio je usmeni dio natjecanja na kojem su sve točno odgovorile te su zadržale treće mjesto.
Nagrade i priznanja uručio im je novoimenovani pomoćni biskup zagrebački Mijo Gorski. Učenici i mentori poslijepodne su posjetili svetište u Mariji Bistrici te se sretni i ponosni uputili kućama.
 
19. svibnja 2010.
Dana 14. svibnja 2010. svečano je otvoren dograđeni dio školskog prostora Osnovne škole Kamešnica. Radovi na izgradnji počeli su u svibnju 2009. i trajali su osam mjeseci. Izgrađeno je osam novih učionica, nova školska knjižnica, polivalentna dvorana i novo parkiralište s mjestima za invalide.
Nakon dobivanja uporabne dozvole, dana 15. ožujka 2010. naša je škola na radost učenika, roditelja i učitelja prešla na rad u jednoj smjeni.
Svečanu proslavu ovog, za Otok, izuzetno značajnog dana, otvorio je prigodnim riječima ravnatelj škole, prof. Miroslav Jukić nakon čega je uslijedio glazbeno-dramsko-recitatorski program u kojem su sudjelovali učenici naše škole.
Tijekom programa biranim riječima prisutnima su se obratili načelnik Općine Otok gosp. Branko Samardžić, župan Županije splitsko-dalmatinske gosp. Ante Sanader, te ministar znanosti, obrazovanja i športa, prof. dr. sc. gosp. Radovan Fuchs.
Nakon završetka priredbe župnik Dalibor Grčić je u školskom holu blagoslovio novoizgrađeni prostor, a gospodin ministar je s učenikom sedmog razreda Franom Elekom svečanim presijecanjem vrpce službeno otvorio novoizgrađeni dio naše škole.
Na kraju se pošlo u razgledavanje novih prostora u čijim hodnicima su sve nazočne čekale i hvale vrijedne izložbe lutkarskih i kiparskih radova naših učenika.
 
9. svibnja 2010.

POSJET OTVORENIM DANIMA INSTITUTA RUĐER BOKOVIĆ

U subotu, 8. svibnja učenici sedmih i osmih razreda u pratnji učiteljica Ines Vidović i Gordane Cecić – Sule posjetili su Institut Ruđer Bošković u Zagrebu.
Posjet im je omogućilo Društvo prijatelja Sinja u Zagrebu, a realiziran je u okviru Otvorenih dana Instituta koji ove godine obilježava 60. obljetnicu.
Učenici su u sklopu posjeta prisustvovali predavanju V. Brgljevića o potrazi za Higgsovim bozonom i demonstraciji pokusa koji pokazuje kako nas u svakom trenutku bobardiraju kozmičke zrake. U knjižnici Instituta upoznali se s elektroničkim knjigama, e-learningom i općenito s ulogom knjige u virtualnom svijetu.
U laboratoriju za molekularnu biologiju upoznali su se s načinim analize genoma i iznenađujućim otkrićem da samo 2% genoma čine geni!
U jednom od mnogobrojnih laboratorija Instituta nalazi se i akcelerator koji fizičari koriste pri ispitivanju nanometarskih slojeva novih vrsta materjala.
Tu su učenici kroz niz zanimljivih i pristupačnih demonstracija doznali kako svijet znanosti može biti i zabavan.
Nadamo se da je ovaj posjet uspio probuditi znatiželju i interes učenika prema prirodnim znanostima.

 
7. svibnja 2010.
Tko želi biti odlikaš ?!– kviz znanja


U organizaciji školskih knjižničara, psihologinje i pedagoginje 6. svibnja je održan kviz znanja učenika petih razreda. Svaki od tri peta razreda je imao tri natjecatelja koji su zajednički usuglašavali odgovore na pitanja, a ona su se odnosila na hrvatski jezik, povijest, zemljopis, prirodu i vjeronauk. Tako su učenici svojim znanjem mogli pokazati značenje knjige koja ih je dovela do novih spoznaja i shvatiti riječi ruskog knjiženika Maksima Gorkog citirane na početku kviza:
“Knjiga je najveće čudo od svih čuda koje je čovječanstvo stvorilo sebi na putu k sreći i boljoj budućnosti.“
Povjerenstvo za provođenje kviza činili su knjižničar Ivan Vrančić i knjižničarka Jelena Pleština. Oni su budno pratili da sve bude regularno i bilježili točne odgovore.
Voditeljica je bila psihologinja Zrinka Mužinić-Bikić, a o tehničkoj provedbi kviza brinula se pedagoginja Ana Banić-Škojo.
Na kraju kviza učenici su počašćeni slatkišima i sokom, a članovi pobjedničke ekipe su za nagradu dobili knjige.
Pobjednici su učenici petog (v. c) razreda, a ekipu su sačinjavali:
Ivana Vuleta, Filip Grgat i Daniel Žižić-Gušo.

 
5. svibnja 2010.
N A J A V A

U petak, 14. svibnja u 11 sati, u sklopu proslave Dana škole i uz nazočnost uglednih gostiju, ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. sc. Radovan Fuchs svečano će otvoriti nadograđeni i obnovljeni dio školske zgrade.

Ravnatelj

 
2. svibnja 2010.

POSJET MEMORIJALNOM CENTRU NIKOLA TESLA

29. tavnja učenici sva tri sedma razreda u pratnji učiteljica Jelene Vrančić i Gordane Cecić – Sule posjetili su Memorijalni centar Nikole Tesle u njegovom rodnom mjestu Smiljanu.
U Memorijalnom centru učenici su razgledali rodnu kuću slavnog fizičara u kojoj su se ukratko upoznali s najzanimljivijim detaljima iz njegovog života, a zatim su u pratnji vodiča prisustvovali prezentaciji nekih od njegovih genijalnih izuma.
U sklopu posjeta učenici su mogli pogledati i projekciju filma o Teslinom životu i djelu.
Osim za upoznavanje s jednim od najvećih znanstvenika na svijetu , učenici su posjet Smiljanu iskoristili i za nastavu u prirodi te igru i zabavu.

 
30. svibnja 2010.
Polivalentna školska dvorana bila je mjesto na kojem su naši učitelji preuzeli ulogu učenika. Prikovani za stolice, pozorno su slušali predavanje profesorice Matilde Bulić, voditeljice obrazovnih projekata zagrebačke izdavačke kuće Profil International. Profesorica Bulić je održala predavanje na temu Komunikacija s roditeljima i asertivno ponašanje kako bi pomogla učiteljima u razvijanju komunikacijskih vještina. Uvažavajući odnos uz obostrano poštivanje potreban je kako bi razina odnosa roditelj – učitelj bila zadovoljavajuća. Nadamo se da će ovakvih korisnih susreta biti još.
 
26. travnja 2010.

U petak, 23. travnja učenici 7. i 8. razreda, u organizaciji učiteljice Gordane Cecić Sule, ugostili su studentice sa splitskog PMF-a. Studentice Neli Gusić i Suzana Žaper održale su radionicu u okviru dodatne nastave iz kemije. Tako su kroz nekoliko jednostavnih i zanimljivih pokusa pokazale kako papir gori, a ne izgori, kako nastaje “crna mamba” i od kuda potječu mirisi u prirodi npr.miris zrele banane ili jagode.
Svrha njihovog posjeta i radionice bila je pokazati kako znanost može biti zanimljiva, a znanje stjecati uz zabavu, na lagan i kreativn način.
Njihov posjet “pao” je u tjednu održavanja Festivala znanosti. Tako smo još jednom ove godine,nakon gotovanja dr.I. Puljka, osjetili duh Festivala znanosti koji se već osam godina održava u nekoliko gradova diljem Hrvatske.

 
16. travnja 2010.

Danas je u našoj školi gostovao znansvenik Ivica Puljak, pročelnik katedre za fiziku na splitskom FESB-u i jedan od naših stručnjaka koji sudjeluje u znansvenom istraživanju u švicarskom Cernu, europskom laboratoriju za fiziku čestica i najvećem istraživačkom laboratoriju na svijetu. Predavanje je održano za učenike 7. i 8. razreda naše škole i škole Ivan Mažuranića iz Obrovca Sinjskog, a tema je bila NASTANAK SVEMIRA. Po reakcijama učenika i pozornosti koju su iskazali, izlaganje je bilo izuzetno nadahnuto i interesantno. Inače, prof. dr. Ivica Puljak u Otoku je gostovao u sklopu Festivala znanosti u Splitu koji se održava od 19. do 24. travnja.

 
11. travnja 2010.

Učenici 8.a i 8.c razreda naše škole bili su od 6. do 10. travnja ove godine na ekskurziji u Slavoniji. Posjetili su Zagreb, Osijek, Kopački rit, Vukovar, Đakovo, Našice i Bizovačke toplice. Učiteljice Vesna Škopljanac Mačina i Ankica Katić pratile su ih na tom putu.


 
10. ožujka 2010.
OBAVIJEST RODITELJIMA

Od ponedjeljaka, 15. ožujka nastava za učenike svih razrednih odjela održavat će se u jednoj smjeni. Nastava počinje u 7 sati i 45 minuta.

Ravnatelj

 
3. ožujka 2010.
N A J A V A

Danas je naša škola dobila UPORABNU DOZVOLU za nadograđeni dio školske zgrade. Dobivanjem tog dokumenta stekli su se zakonski uvjeti da te prostore možemo koristiti u svrhu za koju su i namijenjeni. Prelazak na održavanje nastave u jednoj smjeni očekuje se za destetak dana a objava tog datuma slijedi u naknadnoj obavijesti.

Ravnatelj

 
25. veljače 2010.
u našoj školi
Prije dvije godine učiteljica Kata Šimunović pokrenula je projekt "Škola za sve – pomoć djeci u Africi". Tim putem naši su razredni odjeli sakupljali novac za školovanje djece. Svaki razredni odjel sakupio je po 100 eura što je dovoljno za školovanje jednog djeteta za školsku godinu. Akcija se nastavlja i dalje . Na taj način školujemo 27 djece u Kongu. Prepoznavši taj projekt kao hvale vrijedan, HRT je kontaktirao našu školu i predložio da snimi i emitira prilog o njemu. Dana 24. veljače TV ekipa je u Područnoj školi Ruda snimila prilog o našim malim školskim dobročiniteljima.
Uz projekt "Škola za sve" snimljen je i materijal o projektu "e-dnevnik" koji je u našu školu uveden prije dvije godine.
O vrlinama (za roditelje) i "manama" (za učenike) e-dnevnika govorile su učenice 8. i 6. razreda, a pred kamerama je njegov rad demonstrirala učiteljica Jelica.
Sve to možete pogledati u emisiji PUNI KRUG na drugom programu HRT-a. Prilozi će biti emitirani 5. ili 6. ožujka i 12. ožujka.

 
22. veljače 2010.
U nedjelju, 21. veljače u Splitu je održan Međunarodni atletski miting Slobodna Dalmacija. Naša škola je dobila 50 ulaznica kako bi učenici mogli nazočiti tom događaju. Skupili smo se na Roknjači odakle smo krenuli busom prema Splitu. Prije početka mitinga divili smo se umijeću članova svih uzrasta Atletskog kluba Split te plesnoj skupini DNF koja već dugi niz godina niže uspjehe na svom polju djelovanja. Svi smo s nestrpljenjem iščekivali skokove u vis. U konkurenciji između deset protivnica i na krilima svoje publike, Blanka je uvjerljivo odnijela pobjedu srušivši rekord mitinga. Preskočila je 203 cm i tri puta pokušala preskočiti svjetski rekord, ali ta je ljestvica za nju još uvijek previsoka. Nakon dugog programa uputili smo se prema Otoku. Danas, u ponedjeljak trebamo i mi u svoje vlastite radne pobjede.
 
10. veljače 2010.
Maskenbal

Jučer, hodnicima naše škole jurili su rokeri, mafijašice, balerine, s metlama su šetale vještice, gatale su iz dlanova ciganke. Razrede su krasile princeze i prinčevi, klaunovi, s livada su nam došle bubamare i cvjetne vile. Dečki su bili cure, a cure su bile dečki. Posjetile su nas i naši uvriježeni modni stručnjaci na čelu s Fashion guruom, zvijezde liječnici Naše mlade klinike. Bilo je tu i gostiju s drugih kontinenata – svojom nazočnošću počastilo nas je nekoliko japanskih gejša, pleme crnaca, Havajke, Egipćani, Tunižani, Indijanci i kauboji, plesne skupine na čelu s Micaelom Jacksonom. Kako izgledaju likovi iz bajki i priča, podsjetile su nas Snjeguljice, Pepeljuge, Pipi Duge Čarape…
Naravno, radilo se o školskom maskenbalu, na kojem su, odlukom stručnog žirija sastavljenog od djelatnika naše škole, najbolju grupnu nagradu odnijeli učenici 8. a razreda koji su nam otplesali maleni dio Labuđeg jezera, a pojedinačnu nagradu odnio je Marko Đula, učenik 5. a razreda s maskom Tunižanina. Maskiranim učenicima razrednici su podijelili krafne. Nažalost, kiša je ipak malo pokvarila običaj škole pa učenici nisu u povorci prošli centrom Otoka.


 
3. veljače 2010.

Mađioničar za djecu gostovao u našoj školi

 
29. siječnja 2010.
Natjecanja - ZNANOST MLADIH

Učenici naše škole postigli odličan rezultat na međuškolskom natjecanju iz vjeronauka.

 
 
7. siječnja 2010.
OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA

Zbog odgođenog tehničkog prijema nadograđenog dijela školske zgrade nastava je do daljnjeg organizirana u dvije smjene. U jutarnjoj viši odjeli, a u poslijepodnevnoj niži odjeli. O datumu prelaska rada u jednu smjenu bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Ravnatelj

 
 
| Arhiva 2020 | Arhiva 2019 | Arhiva 2018 | Arhiva 2017| Arhiva 2016 | Arhiva 2015 | Arhiva 2014 | Arhiva 2013 | Arhiva 2012 | Arhiva 2011 | Arhiva 2010 | Arhiva 2009 | Arhiva 2008 | Arhiva 2007 | Arhiva 2006